Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn een combinatie van drie zorgorganisaties in Rotterdam, te weten: Stichting Armanizorg, Stichting Ayudo en Stichting Urban Skillsz. Wij werken samen onder de naam ZorgUnidaad.

ZorgUnidaad staat voor als een eenheid daadkrachtig zorg en begeleiding bieden aan diegene die dat nodig hebben. Wij werken vanuit onze eigen expertise en specialisaties die wij samenbundelen waardoor wij krachtiger en efficienter zorg kunnen bieden.

ZorgUnidaad tot nu toe
In november 2022 heeft de gemeente Rotterdam een aanbestedingstender uitgezet voor de WMO-Maatwerkondersteuning 2023. De 3 partijen hebben gekozen om als ZorgUnidaad de aanbestedingsronde in te gaan. De gedachte hierbij was en is dat wij samen beter en efficiënter de doelgroep kunnen dienen. Begin 2023 zijn wij als combinatie gegund om 2 deelopdrachten van de WMO uit te voeren, te weten:

  • (O)GGZ extramuraal

  • Verstandelijke beperkten intramuraal.


Vervolgens hebben wij gewerkt aan het schrijven van een implementatieplan en aan het verder vorm geven van de samenwerking met betrekking tot communicatie, financiën en administratieve taken. Werken aan versterken van onze vaardigheden, leren van elkaar en het opzetten van werk- en leerprocessen.
Op 1 april 2023 is ons implementatieplan goedgekeurd door de gemeente. Dat betekent dat er groen licht is gegeven om als combinatie aan de slag te gaan voor iedereen die daarvoor in aanmerking komt.

Share our website